Varför bygga villa?Varför skall du som är av den äldre generationen i Sverige idag bygga ett nytt hus?

Detta är självklart en fråga som du kanske inte har ställt dig själv innan, men det finns många bra svar på varför du skall bygga din nya villa när du gått i pension. Om du har jobbat ett helt liv och investerat i ett hus eller en bostadsrätt så har du troligtvis en vinst i ditt bonde som du kan flytta på till något sprillans nytt om du bygger ett nytt hus eller köper en nyproducerad lägenhet när du Glenn så lämnar du också över ditt hus som du kanske byggde på sjuttiotalet till någon ju yngre förmåga som kan förvalta din villa medan du flyttar in i ett nytt eller nyproducerat hus.

Om du bygger ett enplanshus idag med dagens krav för energi och liknande kommer du kanske inte att sänka dina boendekostnader då du kanske måste belåna dig lite grann för att bygga ett nytt hus men det är inte säkert att det skulle bli så mycket dyrare för dig eller er att bygga ett nytt hus då dagens hus ofta har en lägre. Drift än de äldre husen i Sverige idag.

Om du sätter dig ner och räknar ihop kostnadskalkylen på hur mycket det skulle kosta dig att bygga en ny villa så kommer du snabbt se att set är värt att bygga en ny villa där du kan trivas och bo till du blir riktigt gammal och till åren.

Om du bygger en enplanshus så skall du också handikappanpassa ditt hus så du kan bo kvar även om du får någon sjukdom som gör att du inte kan gå eller liknande. Det är viktigt att bygga nya hus och set är den äldre generationen i Sverige idag som har kapital till att kunna bygga nya hus och set är därför viktigt för alla yngre människor och för Sverige att du tar tag i det och bygger. Din drömvillan på ålderns höst.