Fastigheter i andra länderFastigheter i Asien och i det stora landet Kina har fått en oerhörd prisutveckling de närmaste åren.

Prisutveckling i Asien

Framförallt i storstäderna som Beijing/Peking och Shanghai har bostäderna skjutit i höjden. Hus och lägenheter i Kina är oerhört populärt att köpa och det är många rika kineser som investerar i lägenheter i de centrala delarna av städerna för att sedan hyra ut sina bostäder och det finns många som lever på att äga och hyra ut bostäder i storstäderna i Kina.

Kinas ekonomi är på vägen uppåt och har varit det i många år. Att följa Kinas bostadsmarknad är intressant då det är många människor i landet och alla ska ha någonstans att bo i det stora landet Kina.

Om du ska bo i Kina några år är det vanligaste att hyra en bostad och du kan prata med engelsktalande mäklare i Kina för att få tag i en bra lägenhet i landet.

Hus i Asien/Kina

Hus i Kina är inte riktigt likadant byggda som i Europa och Kina, landet har dock en lång tradition av att bygga fina hus och byggnader och arkitekturen i Kina är fantastisk.

Även om det varit skakigt på den asiatiska börsen sista tiden så kommer nog ändå fastigheterna att ha en god utveckling son de även haft de sista åren i Kina. Det är inte alla som kan ta sig in på bostadsmarknaden i Kina utan det är oftast den rika befolkningen som har råd att köpa och investera i fastigheter i Kina.