Försäkring till nybyggda hus



Har du precis byggt ett nytt hus och undrar vilket försäkringsbolag som är bäst till din nybyggda villa. Det är en djungel att leta upp bra försäkringar och som med allt annat finns det en del bolag som har mål att försäkra mest nybyggda hus. Det finns massor av nybyggda hus i Sverige och försäkringsbolag brukar slåss om dessa hus för att det är ganska låg risk att ha ett nybyggt hus eller en nybyggd bostadsrätt försäkrad för ett försäkringsbolag då byggkraven i Sverige är höga idag och många nya hus byggs enligt dagens byggnormer och byggkrav och det brukar därför inte vara så dyrt att försäkra nya hus.

Om du köper ett nytt hus av någon annan är det viktigt att du ser till så att du har en försäkring som gäller i ditt namn från tillträdesdagen, alltså den dagen du slutbetalat och får nycklarna till ditt nya hus.

Att försäkra en nybyggd villa är viktigt om det skulle inträffa dig något som du inte har räknat med. Det är viktigt att du redan när du kör igång byggnationen av din villa på din fastighet att du ser till så att du har fastigheten försäkrad och när det är klart är det också viktigt att du har en heltäckande försäkring på din villa för framtiden.

aska